Strenging

Bestille strenging

Ta kontakt med strengeansvarlig Stefan Tajsic for å avtale strenging.
Epost: ttkstefan@gmail.com
Tlf: +47 948 30 377 

Du kan også bruke skjemaet nederst på siden.

Innlevering for strenging 

Om strenging

Utlevering

Når racketen er ferdig, vil strengeansvarlig kontakte deg og oppgi kode for utlevering. Husk å låse! Som en ekstra sikkerhet er skapene plassert slik at kameraet i gangen vil kunne se om uønskede prøver å gå inn i skapene.

Polyfibre Viper

Pris: Kr. 400
Dette er en flott streng for avanserte og profesjonelle spillere som til enhver tid liker å ha kontroll over spillet sitt og få ekstra kraft når de trenger det.

Topspin Cyber Blue

Pris: Kr. 400  
Kontroll og lang holdbarhet med mykere og mer dempet følelse. En kontrollorientert streng til kraftfulle spillere og de med lange, raske svinger. Cyber gir også utmerket spinn.

Synthetic Gut Prince

Pris: Kr. 400
Skånsom for arm, myk streng som gir mye følelse. Passer fint for deg som ikke slår så hardt på ballen og spiller mest for trim og sosialt.

Babolat RPM Hurricane

Pris: Kr. 400
En av Babolats mest solgte strenger og populær blant mange ulike typer av spillere. 

Luxilon Savage

Pris: Kr. 400
Dette er en fin tennisstreng for hardtslående spillere. Den gir meget bra muligheter til spinn takket være den nye sekssidige formen på strengen. Finnes også i grønn, hvit og sort.

Luxilon Alu Power

Pris: Kr. 450
En av de mest populære strengene på touren. Den tynne diameteren har meget fin kontroll men er samtidig elastisk og slitesterk. Strengen mister nesten ikke trykk selv etter lang tids spill og beholder på den måten sine positive egenskaper lenge. 

Luxilon Alu Power Rough

Pris: Kr. 450
Denne typen av Luxilon passer for deg som vil ha mer spinn i ballen. 

Luxilon ALU Power 138 

Pris: Kr. 450
ALU Power 138 was created for added durability, spin-potential and power. Try this string in the mains for the greatest spin-potential of any ALU string.  

Babolat RPM Team

Pris: Kr. 400
En mykere type av polyesterstreng og et bra alternativ til RPM Blast for deg som søker litt mer spillefølelse. 

Babolat RPM Blast

Pris: Kr. 400
Denne polyester-strengen fra Babolat er en av verdens mest populære og er strengen som Rafael Nadal har brukt siden 2010. På en skala fra 0-100 scorer den 97 på spinn. Den scorer høyt også på power og er derfor populær blant spillere som liker å slå tunge grunnlinje-slag med mye top-spin.

Babolat Pro Last

Pris: Kr. 400
Pro Last ( tidligere navn Pro Xtreme) er en monofilament streng laget av 100% polyester med fokus på holdbarhet. Anbefales til deg som ryker ofte og som verdsetter lang levetid på strengen. 

Babolat Synthetic Gut

Pris: Kr. 400
Finnes også i rosa, rød og sort. 

Tecnifibre Red Code 125

Pris: Kr. 400
String offering durability, control and spin. As used by players on the tour it is a co-polyester which has been a great seller for many years. We recommend for players looking for a crisp feel and good comfort.  

Bestgame PRO COMP 1.2 

Pris: Kr. 400
Strenger til squash.

Egne strenger

Pris: Kr. 250
Strenging med egne strenger. Du kan levere racketen til strenging samtidig som du leverer egne strenger.