Strenging

Bestille strenging

For tiden jobbes det med nye rutiner for bestilling av strenging. Vi ønsker bruke Matchi til bestilling av strenging, men løsningen er ikke helt klar ennå. Inntil videre avtales betalingen med strengeansvarlig. Vipps kan brukes.

Innlevering for strenging

Det ligger gule lapper i innleveringskapet i gangen sammen med teip. Teip lappen fast til racketen når du har skrevet:

  • Navn

  • Ditt mobilnummer

  • Hvilken strenger du ønsker

  • Hvilken tension (vekt) du ønsker strengen på. (Hvis du er usikker på hvor hardt du ønsker racketen strenget eller hvilke strenger du ønsker, kan du si litt om hvordan du spiller, hvor mye og hvilket nivå).

Racketen er ferdig innen en uke etter innlevering og betaling.

Innlevering
Kode for hengelåsen mottar dere i bekreftelsesmailen. Bruk skapkode til innleveringsskap. Husk å låse!

Utlevering
Når racketen er ferdig, vil strengeansvarlig kontakte deg på mobil (sms) og oppgi kode for utlevering. Husk å låse! Som en ekstra sikkerhet er skapene plassert slik at kameraet i gangen vil kunne se om uønskede prøver å gå inn i skapene.

Strengeansvarlig:
Ta kontakt med: jamie@ttk.no

Send sms om nødvendig på: +47 934 00 979


Egne strenger

Pris: Kr. 200,00
Strenging m/egne strenger: Du kan levere r
acketen til strenging samtidig som du leverer egne strenger.

Cyber Extreme Speed

Pris: Kr. 350,00
Tilbyr flott kontroll og lang holdbarhet (varierer fra spiller til spiller), samt den har en mykere og mer dempet følelse. Cyber Blue Extreme speed (tidligere kalt Cyber Power) holder tension svært bra og har
mer komfort enn mange konkurrerende co-polyester strenger. Dette er en kontrollorientert streng som er perfekt til kraftfulle spillere og de med lange, raske svinger. Cyber gir også utmerket spinn.

Synthetic Gut Prince

Pris: Kr. 300,00
Skånsom for arm, myk streng som gir mye følelse. «Something for everyone: good playability, good durability». Passer fint for deg som
ikke slår så hardt på ballen og spiller mest for trim og sosialt.

Babolat Pro Hurricane Tour

Pris: Kr. 350,00
Pro Hurricane Tour tilbyr en solid, skarp følelse
med mye på kontroll. Strengen har en åttekantet profil som er utformet for å gi økt ballbit og spinpotensiale. Godt valg for spillere som liker å ta et stort kutt på ballen.

Babolat RPM Blast

Pris: Kr. 400,00
Denne faste og holdbare co-poly er veldig, veldig spinnevennlig. Den glatte overflaten av RPM Blast gjør at hovedstrengene kan glide ut av justering, ta tak i ballen og deretter «nappe» tilbake for å legge til rotasjon i skuddet. Selv om RPM Blast tilbyr en litt mykere følelse enn tradisjonelle polyestere, er det på ingen måte den mykeste co-poly tilgjengelig. Det er et ideelt valg for
slagkraft med tyngre racketer som søker maksimal kontroll, holdbarhet og spinn.

Prince Squash streng

  • Pris: Kr. 300,00