Medlemskap

Vi ønsker alle spillere hjertelig velkommen som medlem i Tromsø Tennisklubb!

Først vil vi gratulere deg med valg av idrett. Tennis er en stor verdensidrett som er i vekst i Norge, og en aktivitet som du kan ha glede av på mange nivå gjennom hele livet. Det er derfor gledelig at du har meldt deg inn i Tromsø Tennisklubb. Vi håper å kunne ta godt vare på alle våre medlemmer.

Medlemsregistrering i Matchi

Alle som skal delta på kurs eller aktiviteter som pågår over lengre tid, må være medlemmer av Tromsø Tennisklubb. Du da opprette en bruker i Matchi som er vårt medlemssystem. Dersom barnet ditt er kursdeltaker, må det opprettes en egen bruker for barnet.
Dersom du har problemer med å opprette en bruker i Matchi, så kan du fylle ut dette nettskjemaet så skal vi bistå med registrering. 

Medlemskontingenten i Tromsø Tennisklubb

 Ved å betale den årlige medlemskontingenten støtter du et aktivt tennismiljø som sikrer tilgang på tennisbaner også i framtiden. Det gir klubben mulighet for å drifte og vedlikeholde anleggene (ute og inne) og kunne gjøre Tromsø Tennisklubb til en trivelig samlingsplass for både liten og stor.

Fordelene med medlemskap

Veien inn i tennismiljøet vil bli bedre tilrettelagt for deg. Alle som ønsker å delta på vår kursvirksomhet må være medlem, unntatt fra dette er intensivkursene. I tillegg vil du som medlem kunne nyte godt av ulike praktiske medlemsfordeler. Disse knytter seg til rabatter ved baneleie inne og ute, du vil kunne delta på det interne samlinger, være med på sosialt spill som Veterantennis på tirsdager og Lørdagstennisen for voksne. Du kan være med på turneringer av den sosiale sorten, men også mer konkurranserettede turneringer som knyttes direkte opp mot Norges Tennisforbund.      

Her er en oppsummering av medlemsfordelene: 

 Hva er forskjellen på medlemskontingent og kursavgift? 

Man kan velge å være medlem i klubben uten å delta på kurs. Da betaler man bare for medlemskapet. Men alle som er med på kurs, klubbtreninger, turneringer, må være medlem.  Uten medlemskontingenten kan vi ikke ha administrasjon og drifte anleggene. Kursavgiften dekker baneleie, treningsutstyr og trenerlønn.

All participants in courses need to be registered in Matchi.

All communication and payments are being done through Matchi. Download the app, or use a web browser, and register your child or yourself with an individual user. If you are having problems, use this form to submit the information, and we will help you. 

Priser

Familiemedlemskap: 

Senior:

Student: til og med fylte 25 år.

Junior: til og med fylte 18 år.

Familiemedlemskap inkluderer samboere, ektefeller og barn til og med 18 år. Opptil to foreldre + barn som bor hjemme .
Familiemedlemskap må behandles manuelt, så ta kontakt med klubben. 

Studentmedlemskap kan bare tegnes av elever og studenter til og med fylte 25 år.

Medlemskontigenten inkluderer satsene Tromsø Tennisklubb betaler til Norges Tennisforbund: Medlemskap betales i Matchi

Nå kan du melde deg inn i klubben online med vårt bookingsystem MATCHi

Trykk søk og betal for nytt medlemskap og følg instruksjonene.

Som medlem hos oss får du:

Disse rabattene får du på leie av baner:

Hverdager primetime*: 250 kr. (ikke- medlem 370 kr.)

Hverdager (utenom primetime:) 150 kr. (ikke-medlem 270 kr.)

Utendørs: 80 kr. (ikke-medlem 150 kr)

*Primetime: kl. 16-22 man-tors, kl. 16-20 fre, 11-16 lør og 11-22 søndag.