Tennisskolen 6-12 år

Bli med på tennisskolen i Tromsø Tennisklubb. Klubben har som ønske at alle som starter med tennis skal kunne spille livet ut. Klubben legger derfor til rette for alle, uansett ambisjoner skal ha en plass i klubben.


Dette mener vi er nødvendig for en suksessfull tennisskole:

  • Trening

  • Sosialt fokus

  • Konkurranser

  • Foreldresupport

Trening

Alle trenerne i klubben er profesjonelle trenere som alltid jobber for å tilegne seg den nyeste kunnskapen om trening og barneledelse. Trenerne følger også et felles pensum på hva barna skal lære. Pensumet er oppdelt i 3 hoveddeler: Rødt-, Oransje- og Grønt nivå. Hvert nivå har forskjellige typer baller og banestørrelse.

Videre ønsker vi å lære barna gode verdier på hvordan man skal trene og hvordan være en god lagkamerat. Selvstendighet, respekt, målbevissthet og ha det GØY er de overordnede verdiene vi lever etter.

Sosialt arrangement

Vi ønsker at de som deltar i Tennisskolen også skal bli venner utenfor banen, derfor arrangerer vi sosiale samlinger.

Konkurranser

Det skal være gøy å konkurrere! Vi ønsker at så mange som mulig av deltagerne i Tennisskolen vil bli med på konkurranser. Derfor legger vi til rette for at det skal være lavterskel å delta. Når klubben arrangerer turneringer for de yngste barna (under 8 år), setter vi større fokus på at barna skal LÆRE seg å konkurrere, som vil si: lære regler, fair play og håndtere tap og vinn i trygge omgivelser. Alle får medalje.

Når barna blir mer komfortable med å konkurrere, vil det bli kåringer av 1.-, 2.- og 3. plass.

Foreldresupport

Vi avholder foreldremøter for å gi mer informasjon om opplegg men også for at foreldre kan komme med eventuelle spørsmål. Det er også ønskelig med hjelp fra foreldre slik at vi kan holde prisene nede.

Lyst til å prøve ut tennis?

Ta kontakt med oss