Medlemsskap

Vi ønsker alle spillere hjertelig velkommen som medlem i Tromsø Tennisklubb!

Medlemskontingenten i Tromsø Tennisklubb

Ved å betale den årlige medlemskontingenten støtter du et aktivt tennismiljø som sikrer tilgang på tennisbaner også i framtiden. Det gir klubben mulighet for å drifte og vedlikeholde anleggene (ute og inne) og kunne gjøre Tromsø Tennisklubb til en trivelig samlingsplass for både liten og stor.

Fordelene med medlemskap

Veien inn i tennismiljøet vil bli bedre tilrettelagt for deg. Alle som ønsker å delta på vår kursvirksomhet må være medlem, unntatt fra dette er intensivkursene. I tillegg vil du som medlem kunne nyte godt av ulike praktiske medlemsfordeler. Disse knytter seg til rabatter ved baneleie inne og ute, du vil kunne delta på det interne samlinger, være med på sosialt spill som Veterantennis på tirsdager og Lørdagstennisen for voksne. Du kan være med på turneringer av den sosiale sorten, men også mer konkurranserettede turneringer som knyttes direkte opp mot Norges Tennisforbund.

Her er en oppsummering av medlemsfordelene:

• Lavere pris på baneleie innendørs, opptil 45%!

• Gratis spill på utebanene (fra åpning medio mai til stengning ultimo september)

• Mulighet for å delta på klubbens arrangement (turneringer, treninger, liga, turer, etc.)

Hva er forskjellen på medlemskontingent og kursavgift?

Man kan velge å være medlem i klubben uten å delta på kurs. Da betaler man bare for medlemskapet. Men alle som er med på kurs, klubbtreninger, turneringer, må være medlem. Uten medlemskontingenten kan vi ikke ha administrasjon og drifte anleggene. Kursavgiften dekker baneleie, treningsutstyr og trenerlønn.

Familiemedlemskap:

• 1 år = kr. 2600,-
    (Innmelding etter august: 1560,-)

Senior:

• 1 år = kr 1800,-
    (Innmelding etter august: 1080,-)

Student: til og med fylte 25 år.

• 1 år = kr 1100,-
    (Innmelding etter august: 660,-)

Junior: til og med fylte 18 år.

• 1 år = kr 600,-

Familiemedlemskap inkluderer samboere, ektefeller og barn til og med 18 år. Familiemedlemskap må behandles manuelt, så ta kontakt med klubben.

Studentmedlemskap kan bare tegnes av elever og studenter til og med fylte 25 år.

Medlemsskap betales i Matchi

Nå kan du melde deg inn i klubben online med vårt booking system MATCHi

Trykk søk og betal for nytt medlemskap og følg instruksjonene.

Som medlem hos oss får du:

• Gratis booking av utebanene

• Opptil 45% rabatt på banebooking

• Muligheten til å delta på kurs

• Rett til å delta på interne klubbturneringer

• Gratis rådgivning om utstyr og strenging av racketer

Bli med i en av de hurtigst voksende klubbene i hele landet i dag!

Disse rabattene får du på leie av baner:

Hverdager primetime*: 250 kr. (ikke- medlem 370 kr.)

Hverdager (utenom primetime:) 150 kr. (ikke-medlem 270 kr.)

Utendørs: GRATIS (ikke-medlem 150 kr)

*Primetime: kl. 16-22 man-tors, kl. 16-20 fre, 11-16 lør og 11-22 søndag.