BESTILL STRENGING
 • Pris: Kr. 200,00 Antall:
  Strenging m/egne strenger: Du kan levere rekkerten til strenging samtidig som du leverer egne strenger.
 • Pris: Kr. 350,00 Antall:
  Tilbyr flott kontroll og lang holdbarhet (varierer fra spiller til spiller), samt den har en mykere og mer dempet følelse. Cyber Blue Extreme speed (tidligere kalt Cyber Power) holder tension svært bra og har en økt komfort over mange konkurrerende co-polyester strenger. Dette er en kontroll orientert streng som er perfekt til kraftfulle spillere og de med lange, raske svingene. Cyber tilbyr også en utmerket tilgang til spinn. Brukes av mange av Norges aller beste tennisspillere!
 • Pris: Kr. 300,00 Antall:
  Skånsom for arm, myk streng som gir mye følelse. «Something for everyone: good playability, good durability». Passer fint for deg som
ikke slår så hardt på ballen og spiller mest for trim og sosialt.
 • Pris: Kr. 350,00 Antall:
  Pro Hurricane Tour tilbyr en solid, skarp følelse som er stor på kontroll. Strengen har en åttekantet profil som er utformet for å gi økt ballbit og spinpotensial. Godt valg for spillere som liker å ta et stort kutt på ballen. Den er kåret til «The Best Tennis Strings for 2018» under kategorien kontroll.
 • Pris: Kr. 400,00 Antall:
  Denne faste og holdbare co-poly er veldig, veldig spinnevennlig. Den glatte overflaten av RPM Blast gjør at hovedstrengene kan glide ut av justering, ta tak i ballen og deretter «nappe» tilbake for å legge til rotasjon i skuddet. Selv om RPM Blast tilbyr en litt mykere følelse enn tradisjonelle polyestere, er det på ingen måte den mykeste co-poly tilgjengelig. Det er et ideelt valg for store hitters med tyngre rackerter som søker maksimal kontroll, holdbarhet og spinn. Ikke rart den er kåret til «The Best Tennis Strings for 2018» under kategorien Topspin.
 • Pris: Kr. 300,00 Antall:
 • Kr. 0,00
 • Denne siden er usikret. Ikke legg inn et ekte kredittkortnummer! Bruk dette feltet kun for testformål.
  MasterCard
  Visa
   
VILKÅR - INN - OG UTLEVERING

Info – innlevering for strenging Det ligger gule lapper i innleveringskapet sammen med teip. Teip lappen fast til rackerten når du har skrevet:

 • Navn
 • Ditt mobilnummer
 • Hvilken strenger du ønsker
 • Hvilken tension (vekt) du ønsker strengen på. (Hvis du er usikker på hvor hardt du ønsker rackerten strenget eller hvilke strenger du ønsker, kan du si litt om hvordan du spiller, hvor mye og hvilket nivå).

Rackerten er ferdig innen en uke etter innlevering og betaling.

Innlevering Kode for hengelåsen mottar dere i bekreftelsesmailen. Bruk skapkode til innleveringsskap. Husk å låse!

Utlevering Når rackerten er ferdig, vil strenge ansvarlig kontakte deg på mobil (sms) og oppgi kode for utlevering. Husk å låse! Som en ekstra sikkerhet er skapene plassert slik at kameraet i gangen vil kunne se om uønskede prøver å gå inn i skapene.

Strengeansvarlig:

Ta kontakt med: jamie@ttk.no

Send sms om nødvendig på: +47 934 00 979

Strengene på rackerten over heter Babolat Hurricane Tour (se menyen til venstre)