TENNISSKURS BARN
TENNISSKURS BARN
Fra 19. august til 20. desember

DROP-IN

Vi lever i en tid hvor  vi beveger oss stadig mindre, og hvor det blir desto viktigere å ivareta barnas fysiske behov. Tromsø Tennisklubb tilbyr tennis som er tilpasset barnets ferdigheter . Vi tar utgangspunkt i det lille barnets naturlige bevegelser når det gjelder å gå, holde balansen, orientere seg, bruke hendene og benene, og de får lære seg hvordan en tennisball spretter, hvordan man tar i mot den, hvordan man kaster den og hvordan man bruker en tennisracket. Etter hvert lærer de seg så å spille tennis.

Men med vårt opplegg er det ikke bare tennis de minste lærer. De får med seg grunnleggende ferdigheter som kan overføres til annen idrett.

Vi setter opp en stor hinderløype med tydelig progresjon, og foreldre og barn gjør øvelsene sammen. På den måten vil foreldrene kunne følge barnets progresjon, mens det for barnet oppleves som en stor lekeplass hvor de kan leke med andre barn – og foreldrene! Å kunne gjøre ting sammen med barnet, er en utmerket måte å lære å kjenne det på.

Profesjonelle trenere er til stede hele tiden og veileder og hjelper til.

Timene er basert på drop in-prinsippet. Man betaler pr. gang, og velger hvilken dato man ønsker å gå på. Det er heller ikke nødvendig å være medlem i Tromsø Tennisklubb.

Drop-in kommer

Send påmelding: andre@ttk.no

6 – 12 år
Tennis er verdens største individuelle idrett, men er også en av de mest allsidige. Gjennom tennis utvikler barnet sine
• fysiske basisferdigheter
• kognitive ferdigheter
• sosial kompetanse
• evne til å bli mer løsningsorientert

For denne aldersgruppen har vi faste treningstimer som går over flere uker. Deltakerne blir delt inn i grupper ut fra sine ferdigheter, og gruppene blir ledet av en profesjonell instruktør, som hele tiden ser til at det blir progresjon og som sørger for at

  • de har det morsomt
  • de mestrer stadig nye ferdigheter
  • de lærer seg fair-play både på og utenfor tennisbanen

Send påmelding: andre@ttk.no

Medlemskap

Alle som ønsker å være med på interne turneringer og tenniskurs som går over flere måneder, må være/bli medlem i Tromsø Tennisklubb. Ved andre aktiviteter over kortere tidsperioder kreves det ikke medlemskap.

Trykk på knappen for mer info